10.3.2007

Tuokio politiikkaa

Eilen aamuhämärissä ajoin Itäväylää kohti kaupunkia ja Kulosaaren kohdalla huomasin banderollin tien ylittävän sillan kaiteessa kiinni ja banderollissa oli Anni Sinnemäen vaalimainos. Teeseinä tässä mainoksessa oli "Ruuhkamaksut ja joukkoliikenne".

Anni, olet saanut ääneni jos ihan oikeasti otat ruuhkamaksut asiaksesi. Tai voisit saada sen muutenkin, koska täytät kolme pääkriteeriä jolla ääneni annan: nuori, nainen ja vihreä. Mutta noilla teeseillä olisit juuri se nuori vihreä nainen, kunhan vain otat asian esille myös esim. blogissasi, sen sijaan että haikailet jonkun keskustakirjaston perään.

2 Kommentteja:

Blogger Wilhelmiina sanoi...

Jos hän olisi minun alueellani, äänestäisin häntä jo pelkästään tuon kirjastohankkeen takia. Ihmisillä ei tunnu olevan hajuakaan siitä, mitä kirjaston olemassaolo merkitsee ihmisten A. koulutustasolle, B. yleissivistystasolle ja C. elämän mielekkyydelle. Puhumattakaan siitä, kuinka paljon rahaa kirjasto tuottaa yhteiskuntaan.

Niin, yllättäen. Tutkimusten mukaan pelkkä kirjaston olemassaolo tuo yhteiskuntaan takaisin silkkaa rahaa noin neljästä kuusinkertaiseen määrään siitä, mitä kirjastoon on laitettu. Opiskelemisen lisääntyminen, ympäröivien liikkeiden saamat tulot (ei mikään pieni tekijä), syrjäytymisen ehkäisy, tietoyhteiskunnan kehityksen kärjessä pysyminen... kannattaa miettiä.

Se että hän on mukana kirjastohankkeessa ei estä häntä toimimasta sinun hyväksesi. Ethän varmaankaan kuvittele, että eduskunnassa hoidetaan vain yhtä asiaa päivästä toiseen.

Muuten, hänhän ei itse kirjoita tuota kampanjablogia. Sitä kirjoittavat näemmä avustajat. Ehkäpä hänellä lienee paljon töitä.

10/3/07 15:02  
Blogger Tuuli sanoi...

Hei,

koska Annin henkilökohtainen vastaus voi viipyä, tässä ainakin linkki teemaa käsittelevään juttuun Annin nettisivulla. Samasta paikasta löytyy myös ruuhkamaksuja käsittelevä video.

Toivottavasti niistä löytyy vastauksia ;-)

Tuuli Kaskinen, Annin kampanjapäällikkö

12/3/07 16:15  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle