13.10.2006

Pyörät pyörivät

Minusta on alkanut vähitellen tuntua siltä että voisin lopettaa hommat, niin kirjoittamisen kuin ajamisenkin. Istuminen ratin takana alkaa tuntua melkoiselta puurtamiselta ja asiakkaat ovat enemmän ja enemmän yhtä ihmisvirtaa. Välillä mieleen tulee joitain tapahtumia, tilanteita ja ajatuksia joista voisi riipustaa rivin ja toisenkin, mutta kun ei vaan jaksa.

Muutenkin sykli alkaa olla sellaisessa vaiheessa että tässä on keksittävä piakkoin jotain uutta. Olen onnistunut vaihtamaan ammattia keskimäärin viiden vuoden välein – takana on ravintolatyötä, radioäänenä olemista, toimitustyötä, ilmoitustilan myyntiä, opettamista, uusmediatoimiston vetämistä – vähän kaikkea. Mutta nyt alkaa tuntua vähitellen siltä että perse puutuu istuessa ja pitäisi saada päälle jotain hommia. Taksityö on sikäli ollut mielenkiintoista ettei se vaadi kovinkaan paljoa aivokapasiteettia kun kokemusta ja rutiinia on tullut riittävästi. Silloin sitä pystyy kruisaamaan rennosti ja miettimään kaikkea muuta. Ja nyt pitäisi saada ihan oikeasti nupille hommia.

Ehkä minusta vain nyt tuntuu tältä, mutta luulen että tämä oli viimeinen merkintä – olen tainnut antaa blogiyhteisölle sen mitä minulla on annettavana taksibloggaajana. Mieli voi muuttua, mutta nyt on tauon paikka.

7 Kommentteja:

Blogger Kale sanoi...

Ymmärrän oikein hyvin. Itselleni riitti aikoinaan noin 10 vuotta pirssiä. Kiitos kuitenkin näistä kirjoituksista, niitä on ollut mukava lueskella ja peilata omaa "kautta" vasten.

13/10/06 13:42  
Blogger Ansku sanoi...

Juttujasi on ollut hauska lukea. Kiitos!

13/10/06 16:50  
Blogger Zepa sanoi...

Niinpä. Saat tulla takas ihan heti kun huvittaa :-)

13/10/06 22:55  
Blogger Taksitar sanoi...

Onkohan nyt liikkeellä joku taksiblogiflunssa tai blogimasennus? Itsekin ajattelin lopetella blogaamista vaan onneksi löytyi ihmisiä jotka antoivat toivoa paremmasta. Jude pidä taukoa/lomaa vaan älä kokonaan katoa, ainakin jään kovasti kaipaamaan juttujasi :)

14/10/06 00:00  
Blogger Lusikka lattiaan sanoi...

Kiitoksia Hyvästä blogista ja kiitokset siitä että hyvät juttusi innostivat minutkin blogaamaan...

Pidä lippu korkeella ja hommat hanskassa.

14/10/06 07:34  
Blogger indigo sanoi...

*aplodit*

14/10/06 10:14  
Blogger Jari sanoi...

Kiitos erittäin kiinnostavasta ja viihdyttävästä blogista!

15/10/06 22:08  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle