14.1.2007

Maksettua lempeä

Kaikesta huomaa että "Tipaton tammikuu" on nyt in, hit ja pop - viikonlopun yöelämä on selkeästi hiljaisempaa. Häröjä hiljaisuus ei kuitenkaan haittaa, kunnon härö osui kohdalle myös viime yönä.

En välttämättä olisi muuten kuitannut datan tarjoamaa keikkaa, mutta asiakas odotti autoa näköetäisyyden päässä jättäessäni edellistä asiakasta, joten keikka oli pakko kuitata. Kello oli 3.30, vähäinen ruuhka etelä-Helsingissä olisi tarjonnut edes hiukan mahdollisuuksia tehdä kassaa, mutta siitäkin huolimatta päätin ottaa tämän kyydin. Ei ehkä olisi pitänyt.

Kolmekymppinen mies, hyvässä tuiskeessa, kaverit jonnekin häipyneenä ja naista teki mieli. Alkuun piti ajaa korttelia ympäri kun mies yritti soittaa jollekin tuntemalleen "huoralle", mutta pannahinen soikoon - puhelimesta meni akku. Tästä muodostui todellinen ongelma, naista kun oli pakko saada.

Vaikka kuinka yritin puhua miestä ympäri ja sanoin että kotiin olisi nyt hyvä lähteä, naisen kaipuu oli niin voimakas, että olimme kuitenkin katsastamassa Marskin kulmalla niitä viimeisiä päivystäjiä. Mies sai kuin saikin puhuttua yhden heistä autoon ja matka kävi kohti pankkiautomaattia. Nainen takapenkillä oli tiukka, rahat on annettava taksissa, muuten hän lähtee pois. Hinnaksi oli sovittu 240 €, mutta palattuaan automaatilta mies yritti selvitä satasella. Nainen ei ollut lainkaan tyytyväinen tilanteeseen ja oli poistumassa autosta, kun mies suostui palaamaan automaatille. Kuitenkaan nostettu 40 € ei saanut naista lämpeämään, joten miehen oli pakko palata vielä kerran automaatille ja lisäksi nostettu 80 € sai naisen vihdoin hyväksymään tarjouksen. Koko pankkiautomaattipelleilyn ajan mittari raksutti koko ajan.

Miehen viihtyessä pankkiautomaatilla, keskustelimme naisen kanssa hänen "ammatinvalinnastaan". Hänellä oli viiden vuoden työkokemus, joskin oli viimeaikoina käynyt harvemmin "ulkona". Hän oli erittäin nappurintyttömäinen, suomea ulkomaisella korostuksella puhuva n. 25-vuotias nainen. Ei mikään varsinainen kaunotar, mutta arkisella tavalla hyvin sievä – juuri sellainen jonka voisi kuvitella hoivaamaan pientä lasta kotona ja valmistamaan ateriaa kotiin palaavalle tavismiehelle. Mutta tässä hän oli lähdössä rahasta täysin veraan miehen matkaan.

Kun tinkaaminen oli vihdoin ohi, matka jatkui vantaalaiseen lähiöön miehen asunnolle. Prosessin aikana mies oli vähitellen selvinnyt humalastaan ja samalla hänelle selkiytyi ajatus että nainen oli todella tulossa nänen luokseen. Miehen katseessa alkoi näkyä pikkupoikamaista arkuutta ja odotusta naisen tarjoamasta lemmestä ja hellyydestä. Tämä oli selkeästi kova juttu miehelle – kovat jutut pehmenivät ja suhtautuminen naiseen tuli kohteliaammaksi. Enää ei huoriteltu, joskin mies jaksoi sadatella naisen kovaa hintaa. Kaikesta kuitenkin näki että mies ei ollut saanut kokea naisen läheisyyttä pitkään aikaan ja odotukset olivat nyt korkealla. Vaikka naisella olikin päällään pitkä ja paksu talvitakki, takin läpi pystyi näkemaan että nainen oli "rintava, reitevä ja persevä" – naisellista pyöreyttä ilmaisun parhaassa merkityksessä. Miehen olemus kertoi ettei kyse ollut niinkään siitä että pillua oli tiedossa, vaan siitä että hän sai painaa naisen vartaloaan vasten ja päänsä naisen pehmeitä rintoja vasten. Miehestä oli oikeasti tullut taas pikkupoika.

Kun lopulta olimme päässeet vantaalaisen kerrostalon eteen, miehelle valkeni karu totuus. Hän oli juuri tyhjentänyt koko tilinsä maksaakseen naiselle eikä tilille jäänyt rahaa juuri lainkaan minua varten ja mittarissa oli kylmä 60 €:n lukema.

Nyt minulla on miehen ajokortti odottamassa lunastusta.

2 Kommentteja:

Blogger Kolleega sanoi...

Mutta maksaako uusi ajokortti 60E?

15/1/07 09:30  
Blogger Kinnunen sanoi...

Aivan lostavia juttuja sulla! Useimmiten tositarinat elävästä elämästä ovat huomattavasti taruja ihmeelisempiä. Hienoa, ettet sitten kumminkaan lopettanut kirjoittamista, vaikka niin epäilitkin jossainvaiheessa. Kiitos hienosta ja erittäin viihdyttävästä blogista;)

15/1/07 11:43  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle