26.12.2007

Mistä näitä runkkareita sikiää?

Minulla on läheinen naispuolinen ystävä, joka myös ajaa taksia. Viime viikolla hän kertoi että sunnuntaiaamun viimeinen asiakas oli uhkaavan käytöksen päätteeksi tarttunut häntä takaapäin kurkusta ja huutanut hänen korvaansa että "mä voisin tappaa sut". Tilanne laukesi tähän uhkaukseen ja asiakas poistui paikalta. Olen syystäkin huolissani ystäväni turvallisuudesta yövuoroissa.

Viime yönä sain kolmen aikaan häneltä puhelun, jossa hän kertoi tarvitsevansa apua tukalan tilanteen vuoksi. Satuin olemaan melko lähellä häntä ja riensin hänen autonsa luokse. Takapenkillä oli humalainen miehenköriläs, jonka mielestä oli jotenkin huvittavaa olla maksamatta ystävälleni kyydistä. Mieheltä löytyi pankkikortti välittömästi kun ilmestyin auton luo. Lopuksi mies yritti väittää pilailleensa huvikseen – vittu, mitä huvittavaa on olla hankala miesasiakas naiskuljettajalle? Vaikka ystäväni on hyväkuntoinen ja reipasotteinen nainen, ei hänellä kuitenkaan ole juurikaan mahdollisuuksia joutessaan painimaan 85 kiloisen miehen kanssa.

En voi juuri muuta kuin ihmetellä että mistä näitä runkkareita oikein sikiää? Jos jollain on pakottava tarve ryhtyä hankalaksi, niin tehkööt sen mieskuljettajan kanssa. On tietysti parempi olla ryhtymättä lainkaan hankalaksi, erityisesti naiskuljettajan kanssa.

Tälle känniääliölle ei kannattanut edes huutaa, hän ei ollut oikein vastaanottavassa kunnossa. Yritti tuo vielä minunkin kyytiin, mutta jätin hänet siihen sateeseen seisomaan. Ennen kuin poistuin paikalta, soitin vielä keskukseen ja kerroin miehen sijainnin sekä tuntomerkit ja kerroin että kyseessä oli hankala asiakas. Minuutissa viesti miehestä levisi kaikkiin liikkeellä olleisiin autoihin. Siinäpä tuo sitten sai seisoskella sateessa ja ihmetellä kun kukaan ei reagoinut hänen viittoiluihin. Paskiainen!

1 Kommentteja:

Blogger Ilkka sanoi...

Niin. Mulla on sentään ollut (ehkä joku 15 vuotta takaperin) korkeat kriteerit hankalaksi tyypiksi ryhtyessäni (nykyisin osaan käyttäytyä aina niinkuin 35-vuotiaan jo kuuluukin osata).

Mulla oli sellainen hiukkasen itsetuhoinen tapa että en ryhtynyt jurrissa vittuikemaan kuin vähintään 0,5-1 päätä pidemmille pokeille/prätkäjengiläisille etc.

Vieläkin ihmetyttää miten selvisin niinkin vähin vaurioin niistä tilanteista. Kait niitä tyyppejä jo ryhtyi lähinnä hymyilyttämään kun tällainen 170 cm hukkapätkä tulee yksinään aukomaan päätä jollekin 3-4 tyypin joukolle vieläpä sellaisessa kuosissa ettei edes kykene alkeellisimpaan nyrkinheiluttamiseen.

Onneksi oli vaan sellainen parin vuoden ohimenevä vaihe, tiedä sitten mistä se tuli, olinko liian hyvin sisäistänyt opit että pienemmille ei saa käydä & liiotteluun taipuvaisena luonteena vetänyt sen sitten aivan toiseen äärilaitaan kun jotakin silloin kait kuitenkin muhi sisälläni.

Mä en kans oikein ymmärrä tota naisien kohtelua tuolla tavalla. Noita äijiä selkeästi on mut mä en vaan tajua mitä niiden päässä liikkuu kun mulla ei ole koskaan ole ollut tarvetta ees tytötellä ketään, mitenkään sen kummemmin sukupuolittaa asioita.

Mukava että oot taas alkanut polkkaamaan tauon jälkeen & mukavia Joulun jatkoja & Uusia vuosia!!

26/12/07 10:56  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle