18.3.2007

Vantaa on paska maa

Otsikko viittaa Erään Saaran tutkimuksiin, josta muokkasin siitä omiin tarkoituksiini sopivan. Turkuun minulla on olemassa kohtalaisen hyvät ja sävyisät diplomaattisuhteet, enkä muutenkaan Turkua ihan loukkona pidä. Saisivat toki pitää Hesensä sikäläisenä matkailunähtävyytenä.

Mutta Vantaa on syvältä, kyseisestä paikasta en juurikaan hyvää sanottavaa löydä. Viime yönä jouduin asiakkaan pyynnöstä Koivukylään – Jumalan hylkäämä loukko Tikkurilasta pohjoiseen – jossa välittömästi vapauduttuani minut piiritti joukko 3 promillen kaasussa olleita zombeja, joista yksikään ei ymmärtänyt selkeää ilmoitusta etten ollut aikeissa viedä ketään heistä vielä syvemmälle tuohon maanpäälliseen Mordoriin.

Viekkauden ja nokkeluuden ansiosta pääsin livahtamaan takaisin Helsinkiin, ilman että yksikään noista örkeistä pääsi sotkemaan autoani.

5 Kommentteja:

Blogger nainen ratissa sanoi...

Tesoma on Tampereen seudun Vantaa. Tai Koivukylä. Ainakin tuon kuvauksen perusteella.

18/3/07 17:50  
Blogger tuleva kätilö sanoi...

Eipäs yleistetä. Vantaa on maantieteellisesti ja sosiaalipolitiikaltaankin laaja kaupunki, jonka länsipuoli ja itäpuoli ovat eri maailmoista. En nyt länsi-Vantaata miksikään Konnuksi kehuisi, mutta ei se nyt mikään Mordor kuitenkaan ole.

18/3/07 20:33  
Blogger Sedis sanoi...

Minusta kyllä tämä viime aikoina vastaan tullut käsitys Turusta Tampereen hiilisatamana on aika hauska.

19/3/07 12:31  
Blogger Eräs Saara sanoi...

Vantaakin on paska maa!

20/3/07 21:04  
Blogger heldesk sanoi...

Olen jonkun aikaa seurannut blogiasi. Mielenkiintoisia juttuja ja avartaa myös käsitystäni taksikuskeista. Itse en ole taksia käyttänyt kuin muutaman hassun kerran elämäni aikana, ensi kerralla jätänkin kunnon tipin.

Innostuin myös itse bloggaamaan luettuani blogiasi ;-)

21/3/07 11:09  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle