28.12.2007

Sotilaallinen kiertoajelu

Erottajan tolpalta käy kyytiin hyvässä maistissa oleva mies. "Matruusinkadulle", kuuluu ohjeistus. Matruusinkatu on lähellä, Katajanokan uutta aluetta, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Juuri kun olimme ylittäneet Katajanokan sillan, asiakas havahtuu ja ihmettelee että minne olemme menossa – Kapteninkadulle pitäisi päästä. Siis mitä ihmettä? Seuraa hetki sanailua ja selvittelyä että minne pitäisi olla menossa ja asiakas on vakaasti sitä mieltä että Kapteeninkatu on oikea osoite. No, ei sekään kaukana ole, mutta ihan eri suunnassa vain. Ei muuta kuin auto ympäri ja kohti Kapteeninkatua.

Kasarmikadulla mies taas havahtuu ja ilmoittaa haluavansa Luutnantintielle. Luutnantintie sattuu olemaan ihan toisella puolen kaupunkia, joten nyt on jo otettava tiukka neuvottelu että minne ollaan menossa ja että onko rahaa myös mukana. Maksupuoli tuntuu olevan kunnossa ja asiakas tietoinen siitä että Luutnantintie on Malminkartanossa, joten minähän ajan sinne minne asiakas haluaa – keula taas toiseen suuntaan.

Hieman ennen Kehä I:stä asiakas taas havahtuu ja ilmoittaa haluavansa Majurinkadulle. Hitto, ollaanko tässä käymässä koko asevoimia läpi ennenkuin oikea osoite löytyy? Maksukyky on tarkistettu, joten ei muuta kuin käännös Kehä I:lle ja kohti Leppävaaraa.

Majurinkadulla asiakas on tyytyväinen, maksaa kyydin ja poistuu yöhön, vaikka olisin voinut ajaa vielä Everstinkadun kautta Amiraalinkadulle.

0 Kommentteja:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle