11.5.2006

Satukassa

Olin unohtanut puhelimeni talliin ja kävin hakemassa sen hieman keskipäivän jälkeen. Tallin ovella oli nimeltä mainitsemattoman kuljetusliikkeen kuski ns. päivystysvuorossa. Ihan virnuilumielessä heitin että "Onko mukava päivystää?" johon kuljettaja heitti heti "Ihan hyvä päivystysvuoro, on jo 200 rikki ja aloitin kahdeksalta." Nopea laskutoimitus antoi keskituntiansioksi ~50€, jota voi pitää ihan nasevana viikonloppuyön keskiansiona - nekin useimmiten ovat lähempänä 40€ kuin 50€.

On ne melko kov(as)ia kuskeja kun heittävät tuollaisia lukemia arkiaamun ruuhkassa. Ja ilman Taksi Helsingin tilausvälitystä. ;-)

Selvennöstä sisäpiirin juttuun: tämä nimeltä mainitsematon kuljetusliike ajattaa autoja virallisen ajovuorolistan ulkopuolella ns. päivystysvuoroina, jolloin he ajavat ko. kuljetusliikkeen oman tilauskeskuksen välittämiä ajoja. Uskokoot ken haluaa.

3 Kommentteja:

Blogger chess sanoi...

Taannoin juttelin yhden kova(se)n kuskin kanssa ja kertoi, että noita isompia kassoja tulee yleensä silloin kun niillä on omasta keskuksesta keikka muualla. Eli ajavat täältä esim. Inkooseen, ja poka kyydissä takaisin . Luulisi että tuossakin ollut jotakin sellaista

12/5/06 11:59  
Blogger Jude sanoi...

Inkooseen/Lahteen tms. ja takaisin pokan kanssa - joo, kyllä tuo voisi onnistua.

Mutta kuinka se taksapäätös puhuikaan paluukyydistä ja siitä että koska saa pitää mittaria päällä? Eikös se ollut niin että sieltä Inkoosta/Lahdesta on tultava Vantaan/Espoon rajalle mittari pysäytettynä ja sitten vasta taas raksuttamaan? On eri asia jos sieltä ottaa toisen kyydin.

Edelleen suhtaudun epäillen tuohon kassaan. Jos sellainen on hankittu ajamalla kauas ja takaisin mittari päällä, on siinä silloin rikottu taksapäätöstä.

Korjaa jos olen väärässä.

12/5/06 18:16  
Blogger Epikuros sanoi...

Luultavasti menee varmaan kuitenkin niin, että on saanut erillisen paluukeikan. Syystä tai toisesta saavat silloin tällöin (vars. ennakko)tilauksia myös Helsingin ulkopuolelta.

Lisäksi noi hoitaa osan keskustahotellien lentokenttäkyydityksistä (tilauskeskuksen kautta).

16/5/06 16:15  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle