30.4.2006

Pallit rusinoiksi

"Saanko mä huomenna katsoa sun puhelimesta kaikki nimet ja kysyä että ketä ne on?" kysyi nainen takapenkillä vieressä istuvalta mieheltään katsellen miehen kännykässä olevia nimiä. Nainen oli juuri löytänyt nimien seasta Tarjan ja oli kovin kiinnostunut että kenestä oli kyse. Mies sanoi nöyrästi että hän selvittää kaikki nimet joista nainen on kiinnostunut.

Nainen oli juuri ottanut miehen palleista lujan otteen ja puristanut niistä kaikki mehut pois. Ne tulevat jäämään ikuisiksi ajoiksi kuivuneiksi rusinoiksi ja mies jää naisensa helmoihin ikuiseksi pikkupojaksi joka kerran vuodessa firman pikkujoulujuhlissa yrittää esittää jotain muuta toisille samanlaisille. Mennäkseen sitten ajoissa kotiin naisen luo. Nöyränä.

2 Kommentteja:

Blogger Sedis sanoi...

Tai sitten se jää kahden puhelimen loukkuun.

30/4/06 10:17  
Blogger Anonyypiö sanoi...

Miehekkyyttä suhteessa ei ole se, että joka toisesta asiasta sanotaan toiselle: "W***uako se sulle kuuluu". Esim. keneltä tahansa naiselta (heiltä yksilöiltä, jotka eivät petä puolisoaan, toim. huom.) saa kysyä: "Voinko katsoo sun puhelimesta keitä sä tunnet" ja uskoisin, että kuten minäkin, he sanoisivat: "Siitä vaan." Miksikö? Vihje: kyse ei ole siitä, että miehellä olisi oikeus "vahtia" vaimoaan. Kyse on siitä, että rakkaussuhteessa kumppania kohtaan on kasvanut ihmeellinen asia nimeltä luottamus. Ei pelkästään luottamus siihen, että puoliso ei petä, vaan myös siihen, että puolisolle voi ilmaista omaavansa ystäviä, joita puoliso ei välttämättä tunne, ilman että pitäisi aina epäillä pettämistä. Ainakin meillä päin luottamukselliseen rakkaussuhteeseen on kuulunut asioiden jakaminen toisen osapuolen kanssa, vaikka ei olisikaan ollut ihan pakko. Siis muidenkin asioiden kuin rahan ja asunnon. Kuten esimerkiksi tiedon omista ystävistä. Joskus jopa tapaamme (!!!) puolisomme ystäviä.

Mutta ehkä teillä siellä Helsingissä asiat ovat jotenkin toisin. Joko on suunniteltuna parisuhteen tietosuojalomakkeet ja eritellyt ehdot siitä, missä tilanteessa puolisolle voi/saa paljastaa omia henkilökohtaisia asioitaan ja mitä siitä saa vastineeksi?

5/5/06 16:00  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle