24.4.2006

Mitä vikaa MPK:ssa?

MPK-kyydit jaksavat aina vaan yllättää. Keskuksen ajovälitystoiminta on oma luku sinänsä - mm. tänään sain MPK-kyydin josta puuttui ajoselite kokonaan ja seisoin asiakkaan kanssa muutaman minuutin puntari päällä kun MPK-keskuksen puhelin oli varattu. Että terveisiä vaan sinne TDC Songille, laittakaas pakettinne vihdoinkin kuntoon.

Johtuuneeko juuri tuosta välittäjän jatkuvasta kämmäilystä (noin 50% ajamistani MPK-ajoista on ollut sellaisia että niiden järjestelyissä on jokin pielessä) ettei kyydit kiinnosta kaikkia - tai oikeasti ne kiinnostavat hyvin harvoja. Tänään otin vastaan molemmat MPK-ajotarjoukset jotka minulle tarjottiin. Molemmilla kerroilla olin juuri tullut tolpalle ja olin viimeisenä, eli yksikään edelläni olleista autoista ei kuitannut näitä ajotarjouksia. Ekalla kerralla olin tolpalla nelosena ja toisella YHDEKSÄNTENÄ! Siis kahdeksan autoa edelläni jätti keikan kuittaamatta luultavasti siksi että ajotarjouksessa oli kolme kirjainta joiden merkityksestä ei voi olla koskaan varma: MPK.

En moiti kuskeja, sillä näiden kyytien välityksessä on ollut luvattoman paljon virheitä. Jos taksit toimisivat vastaavalla onnistumisprosentilla, uskon että asiakkat kaikkoaisivat hyvin nopeasti ja jäljelle jäisivät vain seikkailumieliset. Kuten nyt näyttää olevan jäljellä enää seikkailumielisimmät kuljettajat ottamassa näitä ajotarjouksia vastaan.

5 Kommentteja:

Blogger Sedis sanoi...

Mikä on MPK?

24/4/06 20:57  
Blogger Vt sanoi...

Google tarjoaisi maanpuolustuskoulutusta. Silloinhan asia on selvä, sillä... Äh, en minä vieläkään tajua.

24/4/06 21:37  
Blogger maanmatonen sanoi...

MPK on Matkapalvelukeskus, eli tämä systeemi, joka yhdistelee vammaisten ja muiden liikuntarajoitteisten matkoja. Niiden ihmisten, jotka eivät voi käyttää tavallisia julkisia liikennevälineitä vaan tarvitsevat taksia tavallisiin arkipäiväisiin asioimismatkoihin. Kaupunki tukee näitä matkoja. Säästösyistä näitä matkoja yritetään yhdistää, mutta se systeemi mikä sitä tekee hiukan "pissii" tällä hetkellä. Eli ongelmia on.

24/4/06 22:23  
Blogger hna sanoi...

MPK:sta vain netistä ja lehdistä lukeneena voin todeta, että hihat palaisi jos joutuisin väkipakolla MPK:n "palveluiden" piiriin.

http://rampyla.vuodatus.net/ osoitteessa J-J on tutustunut palveluun ja siellä on ns. hyviä juttuja.

En kyllä ymmärrä miksi ihmisiä (niin taksikuskeja kuin asiakkaita) kiusataan. Sitähän tuo on, toisen ihmisen elämän vaikeuttamista.

25/4/06 12:18  
Blogger minde sanoi...

Itse MPK:n uhrina olen katsellut tätä touhua läheltä jo vuodesta 2002. Silloin se aloitettiin kokeiluna. Vaikka kokeilu meni ala-arvoisesti, niin silti MPK eli MYK-kyyditys päätettiin laajentaa koskemaan kaikkia helsinkiläisiä rämpylöitä.
Olen kuullut, että 6%alennusmyyntiä ei kyydille tule, jos asiakas on sen itse ottanut HTD:n auton tolpalta tai käsipysty-menetelmällä? Pitääkö paikkansa?

5/5/06 10:53  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle