18.6.2006

Öykkäreitä

Mikä siinä on että jotkut kuvittelevat voivansa käyttäytyä ihan miten vaan? Jokainen meistä on varmasti kohdannut (erityisesti taksijonossa) ihmistyypin joka kuvittelee että maailma on olemassa heitä ja vain heitä varten. Kun taksi tulee tolpalle, nämä öykkärit tunkevat jonon keulille ja tunkeutuvat autoon välittämättä lainkaan muiden jonossa olevien vastalauseista. Eivätkä he millään halua uskoa kun kuljettaja karjuu naama punaisena: "Ulos autosta!" Kokemus on karvaasti opettanut että öykkäri joka öykkäröi taksijonossa, tekee sen melko suurella todennäköisyydellä myös autossa, ts. on ns. huono ja epämiellyttävä asiakas.

Eilen piti taas pari kertaa opettaa ihmisiä käyttäytymään jonossa kunnolla. Onneksi minulla on kokoa riittävästi ja kyky esiintyä riittävän uhkaavasti, saadakseni puupäisimmänkin tyypin uskomaan että hänen on paras käyttäytyä ihan sopuisasti jos haluaa päästä taksin kyytiin lainkaan.

Mutta on se jotenkin noloa että on aikuisia ihmisiä opetettava kuin tarhaikäisiä lapsia.

1 Kommentteja:

Blogger nainen ratissa sanoi...

Jep. Ihmeellisintä on, että noita näyttää olevan kesällä liikkeellä enemmän kuin talvella, vaikka jonossa ei tule edes kylmä. Toukokuussako ne kaivautuvat ulos pesistään?

18/6/06 18:06  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle