4.10.2005

Arkipäivää

Sunnuntaina tulin kotiin töistä joskus kuuden jälkeen aamulla. Unta puoleenpäivään saakka, jotain aamiaiseksi mitä kaapista löytyy, poika oli omatoimisesti ottanut pari euroa raharengistä ja ostanut maitoa. Käytiin ulkoiluttamassa koiraa ja tehtiin ruokaa yhdessä. Illalla muutaman tunnin unet ennen varhaista herätystä.

Eilen ajovuoro oli 03 - 15 ja tänään 17 - 04.30. Välissä yhdet yöunet. Nämä rytminvaihdokset ottavat ihan oikeasti voimille. Kahden vuorokauden aikana tulee nukuttua kahdeksan tuntia ja ajoaikaa tulee yhteensä 23,5 tuntia. Lopun 16,5 tunnin aikana pitäisi huolehtia kodista ja raha-asioista, olla läsnä lapsille, hieman ulkoilla ja kaikkea muuta mitä tavalliseen elämään kuuluu. Osa ajasta kuluu matkoihin tallin ja kodin välillä, tilityksiin ja auton puhdistamiseen.Väsyttää jatkuvasti hieman. Ja mitä tästä jää käteen? Ei näitä hommia ainakaan rahan vuoksi tehdä, siitä pitää viimeistään verottaja huolen. Kun on asumiskustannukset maksanut, on hieman alle puolet jäljellä ja sillä pitäisi pärjätä.

Välillä mietin että onko tässä mitään järkeä.

3 Kommentteja:

Blogger BigBlock472 sanoi...

Ei olekaan - ellei ole kirjailija tms. joka käyttää näkemäänsä / kuulemaansa esim. teksteihin. Kuten Sinä :) tämä on hyvä blogi :)

Taksin ajaminen on rankkaa henkisesti että fyysisesti, tiedän...

6/10/05 11:50  
Blogger Jude sanoi...

Kiitos, positiivinen palaute piristää aina - vaikken olekaan kirjailija, tavallinen taksikuski vain.

6/10/05 13:37  
Blogger ill. sanoi...

tämä blogisi on hyvä löytö. rikaste blogimaailmaan. ^^ mulla on työn alla jotain juttua yksinhuoltajaäidistä joka pitää kynsin hampain kiinni vapaudestaan ajaa taksia.. eikä se nyt niin pieleen näyttänyt menevän vaikka kokemukseni taksikuskeista ovat aika vähäisiä.

jatkan lukemista, ilman muuta :))

12/10/05 13:32  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle