20.2.2006

Uskomattomia tyyppejä

Eilen alkuillasta tullessani kentältä kaupunkiin, oli Mäkelänkadun ja Koskelantien kulmassa, bussipysäkin kohdalla, ihan siististi pukeutunut mies kusella. Kirjaimellisesti keskellä jalkakäytävää. Ei ollut vaivautunut menemään edes sen bussikatoksen taakse tai muuten pusikkoon. Lorotteli siinä ihan tyytyväisenä katsellen ympärilleen. En meinannut uskoa silmiäni.

6 Kommentteja:

Anonymous Tiina sanoi...

Niinpä. Puskaan ei mennä nykyisin muuta syytä varten kuin puhumaan salarakkaan kanssa kännykässä.

Minä katselen huolissani nuoria miehiä juhlapäivinä. Kajapullo kädessä virtsataan talon seinustalle: pullosta ei olla vierotuttu kun on jo eturauhasongelma...

20/2/06 13:41  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Siinä samaisten teiden kulmilla katselin minäkin bussipysäkillä mottoripyörämessuille autoillaan jonottavaa kansaa (jono Koskelantiellä asti), kun yhdestä volvosta kipaisi nuori mies siihen bussipysäkin viereen kuselle. Teki tarpeensa sentään selkä tielle päin ja poispäin muista jonottajista. Kerkesipä hyvin vielä takaisin kyytiinkin.

Oli kyllä tipalla, etten napannut mukanani olevalla kameralla kaverista ja tilanteesta kuvaa. - Ajattelin kuitenkin, että kuvan julkaiseminen (ainakin) saattaisi olla loukkaavaksi luokiteltavaa - vaikka hän toki siinä erittäin julkisesti ja piiloittelematta esiintyikin.

Sarjassa urbaani-ihmisiä?

20/2/06 15:17  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Työkaverini joutui viime kesänä näkemään bussin ikkunasta, kun deeku väänsi torttua keskelle jalkakäytävää..

20/2/06 18:55  
Anonymous n_jkl sanoi...

Hätä on ollut ilmeisesti todella suuri. Eipä tulisi minulla pissi tuollaisissa tilanteissa :) Saatikka jotain muuta...

21/2/06 07:31  
Blogger oopa sanoi...

Jotain tällaista Helsinkiiin?

21/2/06 13:43  
Blogger hna sanoi...

Noitahan kuseksijoita riittää. Kun asuimme porukoiden kanssa Annankadun ja Kalevankadun kulmassa sain teinityttönä useamman kerran pyytää jo ihan alkuillasta miehiä siirtymään oviaukostamme muualle, että pääsisi omaan rappuun.

Usein sitä astui ulos tullessaan kusilammikkoon, joka lämmitti jalan lisäksi suunnattomasti sydäntä. Olisivat maleksineet edes Ruttopuistoon, niin nurmikko olisi tuotokset edes imaissut.

Alppiharjussa ei sentään tällaista ole. Voisiko asiaan vaikuttaa oma talonmies ja lähiaseistamo. En tiedä. Voi olla.

22/2/06 08:19  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle