6.2.2006

Kylmää

Aamun ruuhkaisimmat ajat ovat takana, nyt pieni hetki kotona kahvikupin kanssa. Aamun aikana olen kuljettanut mm. kolmea "seurustelevaa" paria jotka olivat selvästi viettäneet viikonlopun yhdessä ja nyt maanantaiaamun aikana tuli aika lähteä töihin. Tai ainakin mies lähti töihin, nainen vietiin siinä matkalla kotiin.

Muuta selitystä en ole keksinyt näille kyydeille - mies ja nainen tulevat aikaisin aamulla samasta osoitteesta, nainen viedään osoitteeseen joka on selkeästi asuintalo ja mies viedään osoitteeseen joka on toimistokompleksi tai lentokentälle. Viikonloppu loppuun saakka yhdessä ja sitten arjen pariin. Mikään muu parien käytöksessä ei viitannut siihen että heillä olisi jotain yhteistä. Keskustelu oli sellaista hyvänpäiväntutun kanssa jutustelua, katseessa ei minkäänlaista tunnetta tai flirttiä, ei kosketusta, ei pientä suudelmaa naisen jäädessä matkalla, ei hellää sanaa, ei kerrassaan mitään. Välit olivat yhtä lämpöiset kuin sää ulkona (-20° C) Vain lakoninen lausahdus "soitellaan".

Soitellaan! Voi luoja, mikä tapa tuo on erota yhteisen yön/viikonlopun jälkeen. Missä on tunne, missä roihuva rakkaus, missä on halu tuntea toisen iho vaikka vain sormenpäillä? Onko tunteiden näyttäminen toiselle noin vaikeata? Taksin takapenkki työviikon alussa ei ehkä ole niitä romanttisimpia paikkoja ja ajatukset jo kohdistuneet alkavaan työviikkoon, mutta kuitenkin.

Ehkä ne tunteet sitten näkyvät siinä viikolla lähtettävässä kortissa jossa lukee valmiiksi "Rakastan sinua". Eikä sitäkään korttia varmaan tulisi lähetettyä, ellei siitä olisi tehty markkinamiesten avulla kerran vuodessa suoritettava uustraditio.

4 Kommentteja:

Anonymous Tiina Kaarela sanoi...

Olisiko tuo nyt sitä pitkitettyä seurustelua, jonka tarkoituksena lienee varmistaa, että suhde ei karahda arjen karikoihin?

Paradoksaalisestihan siinä käy niin, että suhde hiipuu jo ennenkuin päästään muuttamaan yhteen, tai yhteen muutetaan kun suhde on käynyt ylivoimaisen tylsäksi ja naimisiin mennään seuraavassa tylsyysvaiheessa.

Kolmannen tylsyyden yllättäessä ollaankin sitten valmiit tekemään lapsia. Sen jälkeen suhteesta onkin ihan turha vähään aikaan puhua.

Ne, jotka kykenevät järjestämään tasa-arvoisesti elämänsä luultavasti pysyvät yhdessä ja löytävät toisensa uudelleen, mutta valitettavan moni lähtee etsimään romantiikkaa ja toistaa koko jutun uudelleen, ja uudelleen.

Pariskunnat voivat myös olla isä ja isän uusi onni (UO) UO tulee miesystävänsä luoksi viikonloppuisin ja sunnuntaina lasten lähdettyä äitinsä luokse on pariskunnalla kahdenkeskistä aikaa.

Tai sitten nainen ajattelee maanantaiaamuisin töitään eikä jaksa enää pitää yllä herkeämätöntä mielenkiintoa miestä kohtaan...

6/2/06 11:36  
Blogger Poikamies sanoi...

maailma on kylmä

6/2/06 11:36  
Anonymous Jormanen sanoi...

Kyseessä on seksin harjoittaminen ja vain seksin harjoittaminen.

Se on ilmeisesti sujunut niin hyvin, että maanantain vastainen yökin on jaksettu. Romantiikkaa ei ole ilmassa ja tuskin tuleekaan.

Mies menee töihin ja nainen pitänee "sairas"lomapäivän.

6/2/06 13:42  
Anonymous Ossi sanoi...

Itse en ainakaan sen suurempia romanttisen kosteita rakkaudentunnustuksia viitsi taksissa jakaa, kun taksikuski kuuntelee korvat höröllä ja kirjoittaa siitä vielä blogiinkin.

Vaikka vähän kritisoin, niin en tarkoita pahalla. Näin nyt vaan on.

9/2/06 02:03  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle