9.1.2006

Bileet Mikan luona

Viikonloppu oli juuri niin hiljaista kuin vain pystyin odottamaan. Lähdin jokaiseen vuoroon myöhään, puolituntia - tunti vuoron alkamisen jälkeen. Matkalla tallille katselin tolppia joiden ohi ajelin ja totesin ettei kukaan tainnut minua pahemmin kaivatakaan.

Hiljaista.

Lauantaina ensimmäinen asiakkaani astui kyytiin Sörnäisten tolpalta. Näin hänet jo kaukaa ja heti nähdessäni aavistin että hän tulee asiakkaakseni. Viehättävä noin 30v. nainen. Viritimme keskustelun melko nopeasti ja matka oli ihan mukava. Matkalla hän vastasi puhelimeen jonkun kaverin soittaessa ja puhelinkeskustelun aikana asiakkaani kertoi olevansa menossa kaverinsa Mikan luo juhliin.

Pari siirtoa myöhemmin sain ajotarjouksen Eerikinkadulle. Nouto-osoitteessa kyytiin tuli todella hyvän näköinen neito. Siis pojat, kyseessä oli todellinen jokapojan (kostea) päiväuni. Oli pitkää säärtä, verkkosukkaa, minihametta ja avonaista paitaa. Väliosoitteesta haimme toisen vastaavan neidon kyytiin. Minulla olisi siis kaksi todellista katseenvangitsijaa takapenkilläni. Seuraavaksi haimme vielä ensimmäiden neidon työpaikalta, kauneushoitolasta, pullon shampanjaa ja sitten kohti lopullista osoitetta. Annettuaan kadun jonne olimme matkalla ensimmäinen neito kysyi ystävältään että mikä olikaan Mikan talon numero? Tässä vaiheessa tajusin että nyt on tilaisuuteni ja sanoin: "Ai te olette menossa Mikan luo, mä tiedän missä Mika asuu".

Peruutuspeilistä näkyi kaksi kaunista naista joilta oli juuri tipahtanut leuka alas ja katsoivat minua silmät hämmästyksestä pyöreinä.

2 Kommentteja:

Anonymous Viila sanoi...

Tosi mielenkiintoinen tämä blogisi! Kaikki merkinnät on tullu luettua ja taksinkuljettajiin oon alkanut suhtautua ihan eri tavalla.

Ja kun niitä omia kokemuksia täytyy aina väliin tunkea, niin... Monesti oon yrittänyt jutella järkeviä taksikuskin kanssa, kun hävetti kännissä örisevät kaverit takapenkillä. Mutta ei se maine oman porukan takia oo varmaan ikinä menny, kun lukee, mitä kaikkea takseissa oikeesti tapahtuu...

10/1/06 02:04  
Blogger Jude sanoi...

Kiitokset kehuista - lämmittävät.

Ihmisiä me taksikuskitkin olemme, monilla melko värikäs elämä takana. Maailmaa on tullut katsottua aika monelta kantilta. Se on opettavaista.

10/1/06 02:19  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle