3.3.2006

Naisen logiikkaa

Osa 1:
Eilen avattiin Kampin ostostaivas ja siinä samassa uusi klubi tämän kompleksin ylimpään kerrokseen. Kyseessä oli mitä luultavimmin kutsuvieraskekkerit, koska aiheesta ei suuremmin ollut mitään mainintaa mm. datan kautta. Taivaalle heijastuneista etsintävaloista äkkäsin kuitenkin että hotelli Simonkentän tolppa oli melko kuuma paikka, enkä ollut ollenkaan väärässä. En tainnut kertaakaan olla tuolla tolpalla minuuttia kauempaa kun asiakas oli taasen kyydissä.

Eräs varhaisen illan asiakkaista oli nainen joka oli selkeästi ollut kutsuvieraana uuden klubin avajaisissa. Kyytiin tullessaan hän kertoi osoitteen ja menimme sitten rauhallisen hiljaisuuden vallitessa kohti päämäärää. Kun olimme melkein perillä, nainen kertoi että emme menekään kohtaan johon yleensä asiakkaat jätetään tässä osoitteessa, vaan kierrämme talon taakse.

"Jäisin tuossa 'hetkellinen pysähtyminen sallittu'-merkin kohdalla pois", ohjeisti nainen. Siis mikä merkki? Kysymys välähti mielessäni, kunnes olin rekisteröinyt ympäristön ja tajusin mistä oli kyse. Minua rupesi naurattamaan ja sanoin naiselle: "Tuo olikin ihan uusi tulkinta tuosta merkistä". Häntä alkoi myös naurattamaan ja kysyi että mikä kyseinen liikennemerkki sitten oli? "Pysäköinti kielletty", vastasin ja sitten meitä molempia nauratti.

"Tämä on kai sitä naisen logiikkaa" sanoi nainen enne poistumistaan.

Osa 2:

Annankadulta alkoivat asiakkaat jo vähitellen loppua, Lostarista tulivat viimeiset asiakkat ulos. Kyytiin tuli n. 25-vuotias mies ja nainen. Ennen kuin olimme kunnolla päässeet liikkeelle nainen pyysi pysähtymään hetkeksi siihen suojatielle. Nainen avasi oven ja huusi lähestyvälle pariskunnalle ivalliseen sävyyn "Hi darling" ja sulki oven.

Suljettuaan oven hän kääntyi miehen puoleen ja kertoi että pariskunnan mies oli hänen exänsä joka oli dumpannut hänet äskettäin. Ja sitten alkoikin melkoinen monilogi jossa nainen sätti exänsä nykyistä naisystävää kaikin mahdollisin tavoin. Naisystävä oli hänen mielestään kamalan näköinen (ei minun mielestäni) ja hirveä huora jne. Matkalla joku hänen tuttavansa soitti naiselle ja nainen tilitti puhelimeen täsmälleen samat asiat.

"Jos se haluaa paneskella tollasta huoraa, niin siitä vaan. On se hyvä että mä olen poistanut kaikki tiedot siitä jätkästä, mä en halua olla missään tekemisissä tollasen jätkän kanssa joka nai tollasii hirveen näköisiä huoria".

Tuota kovalla äänellä suoritettua tilitystä piti kuunnella Annankadulta Kurviin saakka. Että osaa ihminen olla katkera. Ehkä exä halusi vain viettää aikaansa jonkun valoisamman tyypin kanssa.

0 Kommentteja:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle