22.7.2006

Asioita joita inhoan

On muutama asia jotka pistävät veren kiehumaan ja silloin tekee mieli tehdä jotain harkitsematonta. Onneksi en ole sitä tehnyt. Mutta mieleni tekisi.

Pullojen jättäminen keskelle ajorataa. En vain pysty kuvittelemaan mitä niiden kusipäisten myöhäisteiniääliöiden pollassa liikkuu kun he jättävät lasisen pullon keskelle ajorataa. Jättämisellä ei voi olla kuin yksi tarkoitus - se pullo halutaan saada rikki, mielellään siten että joku auto puhkaisee siihen renkaansa. Eteeni on jopa muutaman kerran vieritetty tai heitetty pullo, mitä luultavimmin siinä toivossa että ajaisin sen yli rikkoen sen ja puhkaisten renkaani.

Eilen näin pari nuorta miestä nojaamassa sillankaiteeseen, kaljapullot siinä kaiteella. Alla kulki ajorata ja en edes uskalla kuvitella että millaista jälkeä siinä syntyy kun nämä äidin pienet mussukat keksivät ryhtyä pommittamaan sillan alta tulevia autoja pulloilla. Minä olen jo saanut jalankulkusillalta pudotettuja jäälohkareita tuulilasiin ja onneksi lasi kesti silloin. Mutta entä jos ei olisi kestänyt? Minulla oli tuolloin lapsi kyydissä.

Toinen mikä pistää vihaksi on autojen potkiminen. Viime yönä eräs porukka ei päässyt kyytiini siksi että olisi tullut ylilastia ja tämän vuoksi joku ryhmän jäsen päätti potkaista autoa sillä seurauksella että kyljessä on tällä hetkellä komeat naarmut. Näiden naarmujen korjaamiseen menee varmasti viime yön kassa. Vain siksi että joku halusi vain purkaa harmistumistaan koska en suostu ottamaan ylilastia. Valitettavasti en tajunnut tuolta tolpalta poistuessani kuulemaani kopsahdusta kylkeen kohdistuneeksi potkuksi. Silloin olisin pysähtynyt ja laittanut potkijan ottamaan vastuuta tekonsa seurauksista. Vaikka se olisi kuitenkin ollut pappa som betalar.

Näistä edellä mainituista syistä en mielelläni aja kyytejä tiettyjen itäisten lähiöiden tolpilta, enkä myöskään suosittujen K-18 baarien lähistoltä. Tiedän että nämä häiriökäyttäytyjät ovat vain pieni osa näiden alueiden asiakkaista, mutta tarvitaan vain yksi pilaantunut muna pilaamaan koko kakkupohja.

3 Kommentteja:

Blogger Blogiskooppi sanoi...

Blogiskooppi(kin) viihtyy blogissasi ja siksi suosittaa sitä ihan julkisluontoisesti http://blogiskooppi.blogspot.com/2006/07/ratin-takana.html

Kiitos & kumarrus :)

22/7/06 23:02  
Blogger Kolleega sanoi...

Jude Jude etkö vieläkään ole oppinut ;-) Siis välttämään tiettyjä tolppia joita muuten on paljon. No naapurin renki oppi olla käymättä Kaivohuoneella, kun kolmena perättäisenä vkl S80 ovi potkittiin sisälle. Ovessa roikkujia ja potkijoita oli 3-4 vuotta sitte todella paljon. Siis oveen tultiin roikkumaan vaikka asiakas oli kyydissä ja auto liikkeessä. Kaveri yritettiin kammeta Kampissa valoissa ulos kuskin pukilta.
Eli ovet lukkoon aina. Valitse tolppa tarkasti. Yöllä tuli kierrettyä tolppia huolella joku 5-6 ei ole mahdottomuus jos ei kyytiin tulija miellytä. Ja tämä kannattaa hermojen kannalta ja siten myös kassan. Onnea metsästykseen.

24/7/06 09:27  
Blogger Jude sanoi...

Opittu on, mutta yleensä tuo tolppa 56 on ollut ihan hyvä. Nyt vain taisi olla erä rähinäviinaa tarjolla Herttua Krouvissa.

25/7/06 07:31  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle