17.1.2006

Meemi

Kirsti haastoi minut meemiin - viisi omituista tapaa pitäisi kirjata. Yritetään.
  1. Lasken edelläni olevien autojen rekisteritunnuksista ja sifroista (se taksikuvussa oleva numero) muodostuvia laskutehtäviä päässäni. Etsin loogisia yhtäläisyyksiä (SYT / PYJ jne.) samalla tolpalla olevien autojen sifroista.
  2. Naurahdan omille vitseilleni. Tämä on todella omituista - vitsini ovat huonoja. Muutenkin minulla on omituinen tapa "murjaista" muka huvittavia asioita erilaisista aiheista.
  3. Inhoan omia synttäreitäni, en niinkään vanhenemisen vuoksi, vaan synttäreihin liittyvän vouhotuksen vuoksi. En millään muotoa nauti huomion keskipisteenä olemisesta.
  4. Minun on vaikeata heittää mitään pois. Vaatekaapissani on runsaasti vaatteita joita tuskin tulen koskaan enää käyttämään. Puhtaina, silitettyinä ja viikattuina. Ihan valmista tavaraa esim. kirppikselle, mutta kun ei.
  5. Uppoudun ajatuksiini kesken lauseen. Jätän lauseita kesken ja saatan palata samaan lauseeseen takaisin - joskus minuuttien tauon jälkeen.
BTW - Kirsti, nimeni ei ole Mats. Klikkaa Matsin kuvaa niin saat tietää enemmän.

Ainii, pitäisi vielä haastaa muita tähän. Nämä tulevat hitaasti, mutta yritetään - Tiina, RouvaXL, Pettäjän kotona, ..... ja ..... Niinistön ja Halosen olisin mieluusti haastanut, mutta kun Halonen ei bloggaa ja Niinistölle ei voi jättää kommentteihin haastetta, niin ei sitten.

5 Kommentteja:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Ykköskohtaa lukuunottamatta (tai tiedänkö minä ihan todella...?) kuulostat ihan Ihmissuhteelta ;-) Sinun on siis oltava mukava mies. Se kyllä on tullut selväksi jo muutenkin!

18/1/06 11:46  
Anonymous Anonyymi sanoi...

:-)

18/1/06 12:10  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Tunnistin tuosta itseni,sitä se teettää liikaa yö-vuoroja,yksinäisyyttä,irtoamista arki-todellisuudesta...

18/1/06 13:26  
Blogger J. Petäjä sanoi...

Kiitos haasteesta. Blogissani taitaa olla jo valmiiksi muutamakin omituinen tapa...

20/1/06 16:50  
Blogger Mette sanoi...

Se lauseiden kesken jättäminen - mieheni tekee juuri samoin. Ärsyttävää, alan vastata, kun hän rupeaa lopettamaan lausettaan ja syyttää keskeyttämisestä. Miten sinä reagoit vastaavaan?

28/1/06 18:15  

Lähetä kommentti

<< Takaisin tolpalle