5.3.2006

Talviale: kaksi yhden hinnalla

Nappasin aamun viimeisiä asiakkaita Annankadun tolpalta hieman jälkeen viiden. Kolmekymppinen mies - Pentti, kuten myöhemmin kävi ilmi - oli matkalla ensin kotiin Veikkolaan, mutta sanoi heti lähteissä että hänen tekisi mieli naista. Hieman viiden jälkeen tarjonta ei kylmänä talviaamuna ole kovinkaan ihmeellinen, mutta sanoin että voimme aina käydä vilkaisemassa Marskin edustalta, jos joku olisi vielä päivystämässä.

Ja olihan siellä, jopa kaksin kappalein. Pysähdyimme kohdalle ja nainen avasi takaoven ja sanoi: "Molemmat, 250€". Pentti tuntui olevan kauppamiehiä kun vastasi heti: "Kaksisataa". Sen enempää ei tarvinnut kauppaa hieroa, vaan naiset siirtyivät takapenkille. Matka kävi pankkiautomaatin kautta kohti Vuosaarta jossa toinen naisista asui.

Matkalla Pentti oli kuin lapsi karkkikaupassa, miettien että mitä kaikkea hän touhuisi naisten kanssa. Hän oli tyytyväinen kun selvisi näin halvalla ja naureskeli mahdollista tulevaa morkkista. Toinen naisista, se joka hoiti puheet, oli tuttu kasvo Marskin kulmilta, mutta toinen oli aivan uusi ja hieman hiljaisen oloinen. Hymyili vain hieman arasti kun katsoin häntä peruutuspeilistä.

Olimme perillä Vuosaaressa puolen kuuden maissa. Minulla oli työpäivä päättymässä, mutta naisilla se vasta alkoi.

0 Kommentteja:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle