13.10.2005

Helsinki-Valkeakoski-Helsinki

Tänään oli hieman hiljainen päivä, autoja tuntui olevan liikkeellä ihan riittävästi. Kaverini Leena joutui ajelemaan lisäksi terminaalivuoroa. Ei käynyt kateeksi. Otimme kuitenkin Leenan kanssa parhaat puolet irti taksikuskin ammatista ja kävimme lounaalla Vanhan Kauppahallin vieressä, istuen ulkona kauniissa auringonpaisteessa. Eväät ostimme Kauppahallista.

Kun lopettelimme lounasta, Siljan Seacat lähestyi satamaa, olimme siis juuri oikeaan aikaan paikalla. Annoin Leenan mennä ensin, terminaalissa kun ei pääse joka tolpalle, niin ainakin terminaalitolpalle täytyy päästä ensin. Seacatista ei tullut kovin paljon asiakkaita, jonossa oli muutama auto ennen meitä ja näytti siltä että Leena vei viimeisen edestäni. Jäin kuitenkin roikkumaan siihen ja muutaman minuutin odottelun jälkeen selkeässä kankkusessa oleva, hieman reissussa rähjääntynyt mies avasi oven ja kysyi että veisinkö hänet Valkeakoskelle. Lyhyen keskustelun jälkeen sovimme hinnaksi 150€, ei lainkaan hassummin hieman yli kolmen tunnin työstä.

Sää oli upea ja matkalla saimme ihailla syksyistä väriloistoa puissa. Lähellä Valkeakoskea vanha kolmostiekin näytti pitkästä aikaa hyvältä. Helppo keikka.

Edestakaisella matkalla laskin kaikkiaan kolmisenkymmentä eläimen raatoa tien laidalla. Kymmenkunta niistä oli kettuja, loput supeja, mäyriä ja epämääräisiä möykkyjä.

0 Kommentteja:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle