9.10.2005

"Kiva kun soitit"

Lauantaiyö oli sitä tavallista sahaamista, keskustan tolpilta jengiä sai rahdata lähiöihin minkä ikinä vain ehti. Nyt kyydissä oli takana kaksi 20-25 vuotiasta naista ja edessä "maksajan paikalla" samaa ikäluokkaa oleva mies.

Miehellä ja toisella naisista oli selkeästi ollut jotain sutinaa illan aikana tai ehkä jopa pitemmällä aikajaksolla. Nyt mies ihan kohteliaasti tunnusteli mahdollisuuksia saada nainen luokseen, mutta nainen väisteli vedoten johonkin jota hänen on tehtävä aamulla. Mies jäi ensimmäisenä pois Kalliossa ja yritti vielä kerran jos vaikka nainen olisi kuitenkin lähtenyt mukaan. Mutta ei. Mies jäi yksin ja naiset jatkoivat matkaa.

Parin minuutin kuluttua vonkauksen kohteena olleen naisen puhelin soi. Kaikesta päätelleen mies vielä kerran päätti muistuttaa olemassa olostaan ja nainen edelleen vetosi ettei tänään, vaan joku toinen kerta ja puhelu päättyi naisen sanoihin "oli tosi kiva kun soitit". Suljettuaan puhelimensa hän sanoi ystävälleen "voi vittu mikä jätkä".

Tarinan opetus
Miehet, kun nainen lopettaa puhelun sanoihin "oli kiva kun soitit" tai jopa "oli tosi kiva kun soitit", deletoikaa hänen numero puhelimestanne ja suhtautukaa naiseen jatkossa kuin kehen tahansa hyvänpäiväntuttuun. Siirtykää käytävällä eteenpäin ja valitkaa uusi kohde, sillä kaikki muu on ajan, rahan ja kaikkien muiden resurssien tuhlaamista joka ei tule johtamaan muuhun kuin itsensä naurettavaksi tekemiseen. Muuten katkeroidutte ja päädytte lukemaan Ihmissuhteet-blogia tai jopa kirjoittamaan vastaavaa. Ja vaikka nainen jotain muuta jatkossa esittäisikin, todellinen tilanne pysyy samana.

0 Kommentteja:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle