14.10.2005

Parin tunnin kuluttua töihin

Kello on varttia vaille seitsemän perjantai-iltana. Mitään en ole saanut aikaan koko päivänä ja sekös hiukan harmittaa. Olin ajatellut että herätän tyttäreni ja katson että tuo ehtii ajoissa kouluun ja käyn takaisin nukkumaan jotta saan yörytmin päälle.

Ja paskat.

Koko päivän olen nyhjännyt jotain turhaa, en ole juurikaan nukkunut ja nyt on enää vähän aikaa. Ajoa kestää kuuteen saakka aamulla. Jos en heti mene nukkumaan, ajan yhtä huonosti kuin viime viikonvaihteessa, jolloin sekä perjantaina että lauantaina myöhästyin siksi että nukuin pommiin ja siitä huolimatta en ollut oikein vedossa. Laiskaa meininkiä joka tuntuu kukkarossa.

Joku kuljettaja oli kirjoittanut viikolla Hesariin että hän oli onnistunut vaatimaan isännältä lakisääteiset yö- ja viikonloppulisät. Veikkaan että ko. kuljettaja ei enää aja öitä ja viikonloppuja. Monilla on ollut palkkapäivä, mahdollisuus hyviin kassoihin on ilmassa.

2 Kommentteja:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Tiedän kolmivuorotyötä tehneenä tunnelmasi. Yövuoroon lähtiessä koko päivä menee pilalle kun pitää yrittää väkisin nukkua. Mielessä pyörii vain yksi ajatus: paljonko on vielä aikaa töihinlähtöön. Vuorotyö on tosi syvältä. Mutta minkäs teet, jos pitää yrittää tämän yhteiskunnan oravanpyörässä juosta mukana. Kun ei sitä lottovoittoakaan ole tullut, vielä...toivossa on hyvä elää jne.
Muuten, mukavia juttuja kirjoittelet, niitä on kiva lueskella. Keep on good work!

15/10/05 09:22  
Blogger Jude sanoi...

Thanks.

16/10/05 13:35  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Takaisin tolpalle